HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Molitva i svijeće za Haaške uznike

Povodom presude Haaškim uznicima, šestorci Hrvata iz BiH, među kojima su i dvojica Brotnjaka, Bruno Stojić i Valentin Ćorić, Općinski odbor Mladeži HDZBiH Čitluk u utorak 28. svibnja, nakon sv. Mise u crkvi Krista Kralja, s početkom u 20 sati organizira zajedničko paljenje svijeća ispred spomen Križa u Čitluku. Ovim činom  želimo iiskazati podršku našim uznicima, te im poručiti kako nisu zaboravljeni.

 
Posjet zajednici Milosrdni Otac

U povodu Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava 15. svibnja, načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić, predsjednica Mladeži Andrea Martinović i Zajednice žena HDZ BIH „Kraljica Katarina Kosača“ Čitluk Tanja Vučić posjetili su zajednicu „Milosrdni Otac“ koja skrbi o momcima s problemom ovisnosti.

 
Izaslanstvo HDZ BIH Čitluk položilo vijenac i zapalilo svijeću na spomen obilježju na Podadrežnju

Jučer, na Uskrsni ponedjeljak, na lokalitetu Podadrežanj u Donjem Velikom Ograđeniku služeno je misno slavlje u spomen na Marka Stojića, Ivana Juričića - Ćurdu, Juru Dodiga, Franju Miloša, Ivana Milićevića – Milića koje su komunističke vlasti 1946. godine zvjerski ubile na tom mjestu. Misno slavlje predvodio je fra Ivan Ševo u suslavlju s fra Dariom Dodigom, župnikom župe Čerin, fra Miljenkom Mićom Stojićem, vicepostulatorom kauze „fra Leo Petrović i 65-orica subraće“ i don Jakovom Jurićem.

 
U Mostaru održan tradicionalni Dan narcisa
Jučer je u Mostaru u organizaciji udruge "Novi pogled"obilježena manifestacija "Dan narcisa".  Manifestacija je posvećena ženama oboljelim od karcinoma dojke, a cvijet narcis odabran je, jer simbolizira buđenje života i simbol je nade za bolje sutra. Potporu ovoj manifestaciji dale su članice Predsjedništva Zajednice žena HDZ BiH "Kraljica Katarina Kosača" na čelu s predsjednicom Marijom Zelenika i članice Općinskog odbora ZZ Čitluk.
 
Ukoliko želite glasovati na izborima za Europski parlament morate se registrirati - PROČITAJTE KAKO

Izbori za zastupnike u  Europski parlament održat će se u nedjelju 14. travnja 2013. godine u Republici Hrvatskoj , a u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske 13. i 14. travnja 2013. godine. Pozivamo birače da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača zaključno do srijede 03. travnja 2013. godine.

 

 


Stranica 3 od 15

Nalazite se na  : Početna