HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Obavijest za polaznike besplatnog tečaja njemačkog jezika

Tijekom proteklog tjedna objavljena je obavijest o prijavama za besplatni tečaj njemačkog jezika u organizaciji Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Čitluk, koji već devetu godinu za redom tradicionalno organizira besplatne tečajeve stranih jezika. Kao što je i ranije navedeno broj prijava je bio ograničen. Iako je postojalo mnogo više zainteresiranih, zbog tehničkih ograničenja, ovogodišnji tečaj će pohađati 80 polaznika, koji će biti biti raspoređeni u dvije skupine.

 
U tijeku prijave za besplatan tečaj njemačkog jezika

U cilju poticanja mladih za učenje stranih jezika Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Čitluk, već devetu godinu za redom, organizira besplatne tečajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, talijanski i španjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci će imati priliku naučiti poneku riječ ili utvrditi gradivo iz njemačkog jezika. Tečaj će se održavati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra u Čitluku, a broj polaznika je ograničen.

 
Preminuo Franjo Primorac

Sinoć je od posljedica srčanog udara preminuo akademski slikar Frano Primorac iz Čitluka. Rođen je 5. veljače 1959. godine u Čitluku gdje je završio osnovnu školu, a srednju školu primijenjenih umjetnosti završio je u Sarajevu gdje je i diplomirao  na Akademiji likovnih umjetnosti, Odsjek slikarstvo. Izlagao je na mnogim mjestima od rodnog Čitluka preko Zagreba do Europe. Imao je više od tri stotine skupnih nastupa. Redovito je sudjelovao na likovnim kolonijama.

 
Kandidati Domoljubne koalicije i HDZ-a posjetili Čitluk

Nositelj liste za 11. izbornu jedinicu za BiH, dr. Božo Ljubić, sa kandidatima s liste, Ivanom Šukerom zastupnikom u Hrvatskom saboru, Željkom Ragužem, Draganom Konta te direktorom kampanje za 11. izbornu jedinicu za BiH Damirom Džebom posjetili su danas općinu Čitluk.

 
Registracija birača za izbore do 28. listopada 2015.
Predsjednica Republike Hrvatska donijela je Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor. Izbori u Republici Hrvatskoj održat će se u  nedjelju 8. studenoga 2015. godine, a u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u  subotu 07. studenoga 2015. i nedjelju 8. studenoga 2015. godine.
 


Stranica 3 od 23

Nalazite se na  : Početna