HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Svečano obilježena 25. obljetnica utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk

Paljenjem svijeće, polaganjem vijenca i molitvom za sve preminule članove stranke i branitelje Brotnja ispred Spomen križa, sinoć (29. travnja) započelo je obilježavanje 25. obljetnice utemeljenja OO HDZ BiH u Čitluku. Obilježavanje svečane obljetnice 25. godina od utemeljenja OO HDZ BiH Čitluk nastavljeno je u prepunoj dvorani Herceg etno sela, gdje su se nazočnim utemeljiteljima, članovima općinskog odbora, vijećnicima, gostima obratili predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk Marin Radišić i predsjednik HDZ-a BiH, HNS-a i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović.

 
Izabran 9. saziv Mladeži HDZ BiH Čitluk: Nova predsjednica Matea Ostojić

Sinoć je u Čitluku održana 9. Izborna skupština Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Čitluk. Gosti na ovoj skupštini bili su Marin Radišić, predsjednik OO HDZ BiH Čitluk, Ivo Jerkić, načelnik općine Čitluk te Jakov Stojić, tajnik OO HDZ BiH Čitluk, koji su Mladeži zahvalili na svom trudu i požrtvovnosti koju su iskazali u dosadašnjem razdoblju, a poglavito na proteklim Općim izborima u BiH.

 
Čović pozvao hrvate u BiH da svoj glas daju Kolindi Grabar Kitarović
Hrvatice i Hrvati,
hrvatski državljani u Bosni i Hercegovini,
Pred nama su novi izbori, ovaj put izbori za predsjednika Republike Hrvatske.
Pozivam Vas da u nedjelju, 28. prosinca iskoristite svoje građansko pravo te glasujući na biračkim mjestima u Bosni i Hercegovini sudjelujete u izboru novog hrvatskog Predsjednika.
 
Predizborni skup Kolide Grabar - Kitarović u Mostaru

Predizborni skup Kolinde Grabar Kitarović predsjedničke kandidatkinje HDZ RH za predstojeće Predsjedničke izbore u Republici Hrvatskoj, održat će se u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru 15. prosinca 2014. godine (ponedjeljak) s početkom u 18.00 sati. Organizatori skupa su Županijski odbor HDZ BiH HNŽ-a i Gradski odbor HDZ BiH Mostar, a domaćin je predsjednik Gradskog odbora HDZ BiH Mostar gosp. Slađan Bevanda.

 
Zahvala biračima na potpori

Poštovane Broćanke i Brotnjaci,

zahvaljujemo Vam što ste svojim izlaskom na izbore i svojim glasom ukazali povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici Bosne i Hercegovine i strankama okupljenim oko Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine. Na taj način ste pokazali političku zrelost hrvatskog  naroda čija snaga ne leži u broju članova nego u jedinstvu i organizaciji.

Posebnu zahvalu upućujemo članovima i simpatizerima naše stranke koji su nas pratili tijekom kampanje, temeljnim ograncima stranke, volonterima na svom nesebičnom zalaganju, medijima koji su korektno pratili našu kampanju, kao i našim kandidatima te svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli da ostvarimo još jednu pobjedu u nizu.

OO HDZ BiH Čitluk

 


Stranica 3 od 21

Nalazite se na  : Početna