HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Mladi Hrvati odakle god došli jedno su biće, to svjedoči 800 mladih u Međugorju

Više od 800 sudionika okupilo je zajedničko hodočašće Mladeži HDZ BiH i Mladeži HDZ-a RH održano ove subote u Međugorju. Mladima iz svih dijelova Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske pridružili su se i mladi iz Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV). S mladima je hodočastilo visoko izaslanstvo HDZ BiH predvođeno predsjednikom HDZ BiH i Predsjedateljem Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem, kao i visoko izaslanstvo HDZ-a RH predvođeno članicom Predsjedništva HDZ-a RH i gradonačelnicom Knina Josipom Rimac.

 
Andrea Pehar: Zajedničko hodočašće u Međugorje znak je našeg svehrvatskog zajedništva

Potpredsjednica Mladeži HDZ BiH i zastupnica u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije Andrea Pehar u ime Organizacijskog odbora najavljuje zajedničko hodočašće Mladeži HDZ BiH i Mladeži HDZ RH koje će se ove subote održati u Međugorju.

 
Brotnjaci besplatno kontrolirali tlak i razinu šećera u krvi

Akcija besplatnog mjerenja tlaka i šećera u krvi za žitelje općine Čitluk održana je danas u Hotelu Brotnjo. Organizatori ove hvale vrijedne akcije bili su Općinski odbora Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ i Mladež HDZ BiH Čitluk, a prigodu da kontroliraju razinu šećera u krvi i izmjere tlak iskoristili su brojni žitelji Brotnja.

 
In memoriam: Gospodin Stjepan Šaravanja

Nakon kratke i teške bolesti u 61. godini života u srijedu 24. lipnja 2015. godine preminuo je gospodin Stjepan Šaravanja. Rođen je u Dobrom Selu /općina Čitluk/, a svoj životni i radni vijek proveo je u Njemačkoj. Pokopan je 28. lipnja 2015. godine na Gradskom groblju u Novalji /Otok Pag – Republika Hrvatska/.

Gospodin Šaravanja je dao veliki doprinos i obol tijekom Domovinskog rata radeći na organiziranom prikupljanju financijske i tehničke pomoći kroz Udrugu brotnjaka u Saveznoj republici Njemačkoj.

Za cjelokupan doprinos opstojnosti hrvatskoga naroda na ovom području veliko mu hvala. Neka mu je laka zemlja. Počivao u miru Božjem!

S poštovanjem i zahvalnošću
Općinski odbor HDZ BiH Čitluk
 
Besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi za pučanstvo Brotnja

U organizaciji  Općinskog odbora Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ i Mladeži HDZ BiH Čitluk u utorak, 30. lipnja 2015. godine, u hotelu „Brotnjo“ održat će se akcija besplatnog mjerenja tlaka i šećera u krvi za pučanstvo Brotnja.

 


Stranica 3 od 22

Nalazite se na  : Početna