HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

U tijeku prijave za besplatan tečaj njemačkog jezika

U cilju poticanja mladih za učenje stranih jezika Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Čitluk, već devetu godinu za redom, organizira besplatne tečajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, talijanski i španjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci će imati priliku naučiti poneku riječ ili utvrditi gradivo iz njemačkog jezika. Tečaj će se održavati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra u Čitluku, a broj polaznika je ograničen.

 
Preminuo Franjo Primorac

Sinoć je od posljedica srčanog udara preminuo akademski slikar Frano Primorac iz Čitluka. Rođen je 5. veljače 1959. godine u Čitluku gdje je završio osnovnu školu, a srednju školu primijenjenih umjetnosti završio je u Sarajevu gdje je i diplomirao  na Akademiji likovnih umjetnosti, Odsjek slikarstvo. Izlagao je na mnogim mjestima od rodnog Čitluka preko Zagreba do Europe. Imao je više od tri stotine skupnih nastupa. Redovito je sudjelovao na likovnim kolonijama.

 
Kandidati Domoljubne koalicije i HDZ-a posjetili Čitluk

Nositelj liste za 11. izbornu jedinicu za BiH, dr. Božo Ljubić, sa kandidatima s liste, Ivanom Šukerom zastupnikom u Hrvatskom saboru, Željkom Ragužem, Draganom Konta te direktorom kampanje za 11. izbornu jedinicu za BiH Damirom Džebom posjetili su danas općinu Čitluk.

 
Registracija birača za izbore do 28. listopada 2015.
Predsjednica Republike Hrvatska donijela je Odluku o raspisivanju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor. Izbori u Republici Hrvatskoj održat će se u  nedjelju 8. studenoga 2015. godine, a u sjedištima diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Hrvatske u  subotu 07. studenoga 2015. i nedjelju 8. studenoga 2015. godine.
 
Mladi Hrvati odakle god došli jedno su biće, to svjedoči 800 mladih u Međugorju

Više od 800 sudionika okupilo je zajedničko hodočašće Mladeži HDZ BiH i Mladeži HDZ-a RH održano ove subote u Međugorju. Mladima iz svih dijelova Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske pridružili su se i mladi iz Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV). S mladima je hodočastilo visoko izaslanstvo HDZ BiH predvođeno predsjednikom HDZ BiH i Predsjedateljem Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem, kao i visoko izaslanstvo HDZ-a RH predvođeno članicom Predsjedništva HDZ-a RH i gradonačelnicom Knina Josipom Rimac.

 


Stranica 3 od 23

Nalazite se na  : Početna