HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Održani predizborni skupovi u Dobrom Selu i Blizancima

Jučer su u naseljima Dobro Selo i Blizanci održani  predizborni skupovi HDZ BiH kao dio skupova koji će se održati na području Općine Čitluk. Na sastancima su osim brojnih članova i simpatizera nazočili kandidati HDZ BiH  i Hrvatskog narodnog sabora za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije Tomislav Martinović i Boško Pehar, predsjednik OO HDZ BiH Čitluk Marin Radišić i načelnik Općine Čitluk Ivo Ino Jerkić.

 
Održana sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk

Sinoć je u maloj dvorani KIC-a u Čitluku održana proširena sjednica Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk na kojoj su nazočili  kandidati na listama HNS-a koju predvodi HDZ BiH s područja općine Čitluk te predsjednici temeljnih ogranaka. Na samom početku sjednice minutom šutnje prisutni su odali dužno poštovanje Franji Primorcu Vrančilu, jednom od osnivača HDZ BiH u Čitluku koji je preminuo u 55. godini života.

 
Održan predizborni skup HDZ BiH u Temeljnom ogranku Služanj

Jučer je u Temeljnom ogranku Služanj održan prvi u nizu predizbornih skupova HDZ BiH, na kojemu su nazočili članovi i simpatizeri HDZ BiH iz ovog broćanskog mjesta. Na samom početku prisutne je pozdravio predsjednik TO HDZ BiH Služanj Franjo Turudić Ćipće, koji je u svome izlaganju pobrojao realizirane projekte na području ove MZ i naglasio kako su isti završeni zahvaljujući općinskoj vlasti. Na predizbornom skupu nazočni su bili predsjednik OO HDZ BiH Čitluk Marin Radišić te načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić koji su iskazali punu podršku kandidatima na listima.

 
Karatist Mate Odak pristupio HDZ-u BiH

Danas su u Čitluku predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk Marin Radišić i načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić primili poznatog broćanskog karatistu Matu Odaka. Tom prilikom Odak je popunio pristupnicu HDZ BiH te dao podršku za predstojeće Opće izbore HDZ-u BiH i strankama okupljenima oko Hrvatskog narodnog sabora.

 
U Orašju održana „Večer Hercegovine u Posavini“

Veza zajedništva između Hercegovine i Posavine toliko je isprepletena i jaka da je u najtežim trenucima ove godine, u vrijeme svibanjskih poplava, davala snagu narodu Posavine. Uz tradicionalne posavske specijalitete, Hercegovina je po drugi put u Posavini predstavila svoje običaje, kulturu i tradiciju. U organizaciji Vlade HNŽ i ZHŽ, u krasno opremljenom svadbenom salonu Golden Palast u Orašju održana je Večer Hercegovine u Posavini. Nezaboravna večer okupila je oko 600 Hercegovaca i Posavaca koji su uživali u pjesmi i plesu uz bogatstvo plodova Hercegovine i Posavine.

 


Stranica 3 od 19

Nalazite se na  : Početna