HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović na predizbornom skupu HDZ BiH u Paoči-Vidovićima

Predizborni skup HDZ BiH u Temeljnom ogranku HDZ BiH Paoča-Vidovići održan je u protekli petak, a uz kandidate na listama za Opće izbore te članove i simpatizere iz Vidovića i Paoče, skupu je nazočio i predsjednik HDZ BiH i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH  prof. dr. Dragan Čović, koji se drugi put u tjedan dana odazvao na poziv Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk. Uz mještane, dr. Čovića dočekali su predsjednik OO HDZ BiH Čitluk Marin Radišić, načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić te Miroslav Ćorić vlasnik podruma Andrija i brat haaškog uznika Valentina Ćorića.

 
Nakon Dobrog Sela i Blizanaca, održan predizborni skup za Biletić Polje i Krućeviće

Sinoć je u Biletić Polju pred prepunom dvoranom održan predizborni skup HDZ BiH za naseljena mjesta Krućeviće i Biletić Polje. Skup je započeo intoniranjem himne hrvatskog naroda 'Lijepom našom' i minutom šutnje za sve preminule članove stranke i branitelje koji su za našu slobodu položili svoje živote. Na skupu se obratio predsjednik OO HDZ BiH Čitluk Marin Radišić koji je naglasio kako se na Središnjem skupu HDZ BiH u Čitluku održanom 29.rujna vidjelo kako je cijelo Brotnjo uz Hrvatski narodni sabor, te da je pokazano veliko jedinstvo, koje se nije vidjelo od rata do sada.

 
Brotnjo uz Hrvatski izbor i Hrvatski odgovor

U prepunoj dvorani hotela Brotnjo u Čitluku u ponedjeljak 29. rujna 2014. godine održan je javni predizborni skup HDZ-a i HNS-a BiH. Izaslanstvo je predvodio predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, uz ostale kandidate sa liste za županijsku, federalnu i državnu razinu.

 
Besplatan tečaj španjolskog jezika

U cilju poticanja mladih za učenje stranih jezika Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Čitluk, već osmu godinu za redom, organizira besplatne tečajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski i talijanski jezik, a ovaj put Brotnjaci će imati priliku naučiti poneku riječ španjolskog jezika. Tečaj će se održavati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra u Čitluku, a broj polaznika je ograničen. Od broja prijavljenih kandidata ovisit će raspored održavanja nastave.

 


Stranica 3 od 20

Nalazite se na  : Početna