HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

26. obljetnica utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk

26. obljetnica utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk obilježena je u petak 29. travnja 2016. godine paljenjem svijeće i polaganjem vijenca ispred Spomen križa u Čitluku, gdje je odana počast svim žrtvama hrvatske borbe za neovisnost.

 
Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio OO HDZ BiH Čitluk

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović 7. travnja boravio je u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Čitluk. Predsjednika Čovića na dolasku dočekao je predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk Marin Radišić a sastanku su nazočili načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić, ministar prometa i veza HNŽ-a Stjepan Krasić, dopredsjedatelj Skupštine HNŽ-a Tomislav Martinović, zastupnik u Parlamentu FBiH Marin Barbarić, Andrea Martinović zastupnica u Skupštini HNŽ-a, Matea Ostojić, predsjednica Mladeži, Valentina Bevanda, predsjednica Zajednice žena "Kraljica Katarina Kosača", članovi Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk i vijećnici Općinskog vijeća Čitluk.

 
Više od osamdeset polaznika učit će osnove njemačkog jezika na besplatnom tečaju

Besplatni tečaj njemačkog jezika u organizaciji Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Čitluk započeo je večeras u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra. Ovogodišnji tečaj pohađat će 82 polaznika, a polaznici tečaja osnove njemačkog jezika imat će priliku naučiti od Božane Čilić, profesorice njemačkog jezika i književnosti. Na samom početku prisutnim polaznicima tečaja dobrodošlicu je poželjela predsjednica OO Mladeži HDZ BiH Čitluk Matea Ostojić, koja je ovom prilikom istaknula kako je ovogodišnji tečaj deveti u nizu te da je u osam prethodnih godina tečajeve engleskog, talijanskog i španjolskog jezika pohađalo više od 550 polaznika što samo za sebe svjedoči o kvaliteti programa.

 
Obavijest za polaznike besplatnog tečaja njemačkog jezika

Tijekom proteklog tjedna objavljena je obavijest o prijavama za besplatni tečaj njemačkog jezika u organizaciji Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Čitluk, koji već devetu godinu za redom tradicionalno organizira besplatne tečajeve stranih jezika. Kao što je i ranije navedeno broj prijava je bio ograničen. Iako je postojalo mnogo više zainteresiranih, zbog tehničkih ograničenja, ovogodišnji tečaj će pohađati 80 polaznika, koji će biti biti raspoređeni u dvije skupine.

 
U tijeku prijave za besplatan tečaj njemačkog jezika

U cilju poticanja mladih za učenje stranih jezika Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Čitluk, već devetu godinu za redom, organizira besplatne tečajeve stranih jezika. Ranijih godina to su bili engleski, talijanski i španjolski jezik, a ovaj put Brotnjaci će imati priliku naučiti poneku riječ ili utvrditi gradivo iz njemačkog jezika. Tečaj će se održavati u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra u Čitluku, a broj polaznika je ograničen.

 


Stranica 3 od 24

Nalazite se na  : Početna