HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi za pučanstvo Brotnja

U organizaciji  Općinskog odbora Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ i Mladeži HDZ BiH Čitluk u utorak, 30. lipnja 2015. godine, u hotelu „Brotnjo“ održat će se akcija besplatnog mjerenja tlaka i šećera u krvi za pučanstvo Brotnja.

 
Održana 10. izborna skupština HDZ BiH Čitluk

U ponedjeljak 22. lipnja 2015. god. u Čitluku je održana 10. redovita Izborna skupština Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk kojom je predsjedao predsjednik Općinskog odbora Marin Radišić. Od ukupno 153 pozvana, Skupštini je nazočilo 138 izaslanika iz svih Temeljnih ogranaka HDZ BiH u općini Čitluk. U ime predsjednika HDZ BiH dr. Dragana Čovića skupštini je nazočio Glavni tajnik stranke Vlado Džoić te predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ Rafael Gagro.

 
Svečano obilježena 25. obljetnica utemeljenja Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk

Paljenjem svijeće, polaganjem vijenca i molitvom za sve preminule članove stranke i branitelje Brotnja ispred Spomen križa, sinoć (29. travnja) započelo je obilježavanje 25. obljetnice utemeljenja OO HDZ BiH u Čitluku. Obilježavanje svečane obljetnice 25. godina od utemeljenja OO HDZ BiH Čitluk nastavljeno je u prepunoj dvorani Herceg etno sela, gdje su se nazočnim utemeljiteljima, članovima općinskog odbora, vijećnicima, gostima obratili predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk Marin Radišić i predsjednik HDZ-a BiH, HNS-a i član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda dr. Dragan Čović.

 
Izabran 9. saziv Mladeži HDZ BiH Čitluk: Nova predsjednica Matea Ostojić

Sinoć je u Čitluku održana 9. Izborna skupština Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Čitluk. Gosti na ovoj skupštini bili su Marin Radišić, predsjednik OO HDZ BiH Čitluk, Ivo Jerkić, načelnik općine Čitluk te Jakov Stojić, tajnik OO HDZ BiH Čitluk, koji su Mladeži zahvalili na svom trudu i požrtvovnosti koju su iskazali u dosadašnjem razdoblju, a poglavito na proteklim Općim izborima u BiH.

 
Čović pozvao hrvate u BiH da svoj glas daju Kolindi Grabar Kitarović
Hrvatice i Hrvati,
hrvatski državljani u Bosni i Hercegovini,
Pred nama su novi izbori, ovaj put izbori za predsjednika Republike Hrvatske.
Pozivam Vas da u nedjelju, 28. prosinca iskoristite svoje građansko pravo te glasujući na biračkim mjestima u Bosni i Hercegovini sudjelujete u izboru novog hrvatskog Predsjednika.
 


Stranica 3 od 22

Nalazite se na  : Početna