HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Andrea Pehar: Zajedničko hodočašće u Međugorje znak je našeg svehrvatskog zajedništva

Potpredsjednica Mladeži HDZ BiH i zastupnica u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije Andrea Pehar u ime Organizacijskog odbora najavljuje zajedničko hodočašće Mladeži HDZ BiH i Mladeži HDZ RH koje će se ove subote održati u Međugorju.

 
Brotnjaci besplatno kontrolirali tlak i razinu šećera u krvi

Akcija besplatnog mjerenja tlaka i šećera u krvi za žitelje općine Čitluk održana je danas u Hotelu Brotnjo. Organizatori ove hvale vrijedne akcije bili su Općinski odbora Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ i Mladež HDZ BiH Čitluk, a prigodu da kontroliraju razinu šećera u krvi i izmjere tlak iskoristili su brojni žitelji Brotnja.

 
In memoriam: Gospodin Stjepan Šaravanja

Nakon kratke i teške bolesti u 61. godini života u srijedu 24. lipnja 2015. godine preminuo je gospodin Stjepan Šaravanja. Rođen je u Dobrom Selu /općina Čitluk/, a svoj životni i radni vijek proveo je u Njemačkoj. Pokopan je 28. lipnja 2015. godine na Gradskom groblju u Novalji /Otok Pag – Republika Hrvatska/.

Gospodin Šaravanja je dao veliki doprinos i obol tijekom Domovinskog rata radeći na organiziranom prikupljanju financijske i tehničke pomoći kroz Udrugu brotnjaka u Saveznoj republici Njemačkoj.

Za cjelokupan doprinos opstojnosti hrvatskoga naroda na ovom području veliko mu hvala. Neka mu je laka zemlja. Počivao u miru Božjem!

S poštovanjem i zahvalnošću
Općinski odbor HDZ BiH Čitluk
 
Besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi za pučanstvo Brotnja

U organizaciji  Općinskog odbora Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ i Mladeži HDZ BiH Čitluk u utorak, 30. lipnja 2015. godine, u hotelu „Brotnjo“ održat će se akcija besplatnog mjerenja tlaka i šećera u krvi za pučanstvo Brotnja.

 
Održana 10. izborna skupština HDZ BiH Čitluk

U ponedjeljak 22. lipnja 2015. god. u Čitluku je održana 10. redovita Izborna skupština Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk kojom je predsjedao predsjednik Općinskog odbora Marin Radišić. Od ukupno 153 pozvana, Skupštini je nazočilo 138 izaslanika iz svih Temeljnih ogranaka HDZ BiH u općini Čitluk. U ime predsjednika HDZ BiH dr. Dragana Čovića skupštini je nazočio Glavni tajnik stranke Vlado Džoić te predsjednik ŽO HDZ BiH HNŽ Rafael Gagro.

 


Stranica 3 od 22

Nalazite se na  : Početna