HDZ BiH - Općinski odbor Čitluk

Zahvala biračima na potpori

Poštovane Broćanke i Brotnjaci,

zahvaljujemo Vam što ste svojim izlaskom na izbore i svojim glasom ukazali povjerenje Hrvatskoj demokratskoj zajednici Bosne i Hercegovine i strankama okupljenim oko Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine. Na taj način ste pokazali političku zrelost hrvatskog  naroda čija snaga ne leži u broju članova nego u jedinstvu i organizaciji.

Posebnu zahvalu upućujemo članovima i simpatizerima naše stranke koji su nas pratili tijekom kampanje, temeljnim ograncima stranke, volonterima na svom nesebičnom zalaganju, medijima koji su korektno pratili našu kampanju, kao i našim kandidatima te svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli da ostvarimo još jednu pobjedu u nizu.

OO HDZ BiH Čitluk

 
HDZ BiH pobjednik na Općim izborima u općini Čitluk

U nedjelju su u BiH održani Opći izbori, na koje se u općini Čitluk odazvalo više od 53% birača. Uvjerljivu pobjedu na svim razinama u općini Čitluk osvojio je HDZ BiH odnosno koalicija stranaka okupljena oko Hrvatskog narodnog sabora. Objavljujemo nepotpune rezultate za tri razine vlasti: Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Zastupnički dom Parlamenta FBiH i Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije.

 
Održan predizborni skup HDZ BiH za župu Čerin

Sinoć (7. listopada 2014.) je u prepunoj športskoj dvorani u Čerinu održan predizborni skup HDZ BiH za župu Čerin. Na samom početku prisutne je pozdravio predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk Marin Radišić koji je govorio o značaju predstojećih izbora koji će po svemu biti najvažniji od Daytona do danas, a odziv na skup u Čerinu je potvrda pobjede HDZ-a BiH u općini Čitluk.

 
Promidžbena brošura HDZ BiH Čitluk
 
Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović na predizbornom skupu HDZ BiH u Paoči-Vidovićima

Predizborni skup HDZ BiH u Temeljnom ogranku HDZ BiH Paoča-Vidovići održan je u protekli petak, a uz kandidate na listama za Opće izbore te članove i simpatizere iz Vidovića i Paoče, skupu je nazočio i predsjednik HDZ BiH i kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH  prof. dr. Dragan Čović, koji se drugi put u tjedan dana odazvao na poziv Općinskog odbora HDZ BiH Čitluk. Uz mještane, dr. Čovića dočekali su predsjednik OO HDZ BiH Čitluk Marin Radišić, načelnik općine Čitluk Ivo Jerkić te Miroslav Ćorić vlasnik podruma Andrija i brat haaškog uznika Valentina Ćorića.

 


Stranica 3 od 20

Nalazite se na  : Početna